Gå på opdagelse i vores sortiment & kommende events

Lagavulin 16 Years, 43%, 70 cl. Single Malt

DKK899,00

Lagavulin er en letrøget whisky, der også nydes perfekt med en god cigar. Du får her en fantastisk whisky, der leverer en smag med en perlerække af noter, der nok imponerer de fleste. Til en rigtig god pris! Og vil du have en vaskeægte premium cigar med, har vi også det.

Del produktet:

Varenummer 001 Kategori Tags , , , ,

Beskrivelse

I byen Lagavulin på den skotske ø Islay, er der et verdenskendt destilleri, der laver den berømte whisky, som deler navn med byen, så den hedder selvfølgelig bare Lagavulin. Og 16 års single malt Lagavulin kan du købe her hos os. Det er en letrøget whisky – og selvom man aldrig er i tvivl om, at 16 års Lagavulin er røget, er den ikke lige så kraftigt røget som fx Laphroiag. Det gør den fabelagtig at nyde sammen med en premium cigar, ikke mindst hvis man ikke endnu er den helt store connaisseur i røgede whiskyer, men gerne vil starte med en af de rigtig gode til en fair pris – ja, det er faktisk en vildt god pris, når man tænker på hvor helstøbt Lagavulin 16 er. Det kan vi jo godt lide.

Du får her en fantastisk smag med en perlerække af noter, der imponerer de fleste. Prøv den og se om du er enig. Og skal du have en vaskeægte premium cigar med, så ved du hvor du finder den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lagavulin 16 Years, 43%, 70 cl. Single Malt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *