Gå på opdagelse i vores sortiment & kommende events

V By Valcolombe Rosé

DKK140,00

Valcolombe V giver dig vildt meget kvalitet for pengene. En let rosé, hverken for sød eller for tør. En usædvanlig god partner på bordet, når du har selskab og vil servere et glas, som får folk i rigtig godt humør. Et vaskeægte roséhit!

Del produktet:

Varenummer 002 Kategori Tags , ,

Beskrivelse

Valcolombe V er et hit med vildt meget kvalitet for pengene. Vi har ledt i mange år efter en super rosé, der også havde en fordelagtig pris. Og vi har i særdeleshed finkæmmet Frankrig. Det er også her, i Provence-regionen, at vi har været på besøg flere gange og selv hentet den her helt vildt lækre rosé hjem, så du kan købe den hos os. Den er lavet på de kendte druer for egnen, nemlig Grenache, Cinsaut og  Mourvèdre. Folkene bag er karismatiske mennesker med en ægte passion for at skabe en ekstrem god rosé til en helt fair pris – det kan i den grad smages! Derfor har vi valgt at gå med dem og lige netop den her rosé. Den er lige så lækker, frugtig, sprød og syrlig, som den er let at have med at gøre. Bare fremragende.

Hverken for sød eller for tør. Det gør den i vores øjne til en usædvanlig god partner på bordet og i glasset, både når du lige vil have din alene(kvalitets)tid i fred – og især når du har selskab og vil servere et glas, som får folk i rigtig godt humør.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 10 × 10 × 30 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “V By Valcolombe Rosé”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *